سیر سیاه با عسل 9

عسل و سیر را به این چند دلیل با هم ترکیب کنید

اگرچه ممکن است سیر سیاه را پدیده جدیدی بدانید، اما باید بدانید که تهیه و استفاده از سیر سیاه قرن‌هاست که مورد استفاده قرار می‌گیرد. منشا آن مشخص نیست، اما پیش از آنکه در ایالات متحده رایج شود، در آسیا به خوبی شناخته شده بود. مانند سیر تازه، تصور می‌شود که سیر سیاه دارای چندین مزیت سلامتی است.

برای تعدیل طبع گرم و خشک سیر سیاه می‌توانید از مواد غذایی با طبع سرد و تر مانند سرکه، آب انار، سکنجبین و البته روغن بادام استفاده کنید. این در حالی است که برخی افراد می‌گویند سیاه سیر نسبت به سیر خام، کمتر معده آن‌ها را اذیت می‌کند و راحت‌تر هضم می‌شود.روی معده است و راحت‌تر هضم می‌شود. همچنین می توانید آن را روی سالاد، نان تست، پیتزا و … نیز مصرف کنید. اضافه کردن آن به سس ها و سوپ ها نیز از روش های محبوب مصرف سیر سیاه است. یک ماده‌ی غذایی که طی فرایند حرارتی و حداقل تغییر تا تبدیل به ماده‌ای دیگه، قابل مصرف هست. نه اینکه تبدیل به یک داروی شیمیایی با الفاظ پیچیده‌ی دارویی شده باشه.

بالا رفتن سطح تری‌گلیسیرید و کلسترول تام در خون معمولا نشان‌دهنده افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی است. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی، تأثیر چشمگیری در افزایش سلامت پوست و مو دارد. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به حفظ جوانی و شادابی پوست کمک می‌کنند. سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات فعال، به عنوان یک ماده طبیعی ضدسرطان شناخته می‌شود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها می‌شود که همگی نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی دارند.

بهبود سلامت تنفسیسیر از دیرباز برای درمان بیماری های تنفسی مانند سرفه، برونشیت و آسم استفاده می‌شود. خواص ضد التهابی و ضد میکروبی آن به پاکسازی راه‌های هوایی، کاهش تولید مخاط و مبارزه با عفونت‌های تنفسی کمک می‌کند. عسل با اثرات تسکین دهنده و ضد التهابی خود اغلب برای درمان گلودرد، سرفه و سایر مشکلات تنفسی استفاده می‌شود. زمانی که عسل و سیر با هم ترکیب شوند می‌توانند به تسکین علائم سرماخوردگی، آلرژی و احتقان کمک کنند و در عین حال سلامت کلی ریه را ارتقاء دهند. اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. بسیاری از افراد مدعی هستند که خواص سیر سیاه در زود انزالی و بهبود عملکرد جنسی قابل‌توجه است.

سیر سیاه را می‌توان در تهیه سالاد، سوپ، پاستا و انواع غذاهای گرم استفاده کرد. اضافه کردن چند حبه سیر سیاه به غذا، طعمی شیرین و ملایم به آن می‌دهد و ارزش غذایی آن را افزایش می‌دهد. برای به دست آوردن تمام مزایایی که در بالا ذکر شد، مطمئن شوید که سیر و عسلی که از آن استفاده می کنید، اصلی است. آسان است که عسل های ارزان را در فروشگاه ها پیدا کنید، اما اغلب آنها مواد مغذی ضعیف دارند زیرا 100٪ طبیعی نیستند و یا به آنها شکر اضافه می کنند.

طبق مطالعات درباره خواص سیر و عسل افرادی که رژیم غذایی سرشار از سیر و عسل مصرف می‌کنند گردش خون بهتری دارند. به عبارتی دیگر، نیازی نیست که قلب برای گردش خون در سراسر بدن سخت کار کند و  همین امر به پایین نگه داشتن فشار خون کمک می کند. مصرف عسل نیز می تواند موجب گشاد شدن شریان‌ های قلب شده و گردش خون به قلب را افزایش دهد. همچنین، این محصول باعث جلوگیری از تشکیل لخته های خونی شود که عامل حمله های قلبی و سکته هستند.


ایا سیر سیاه ضرر دارد
سیر سیاه دکتر ضی
سیر سیاه برای بارداری ضرر دارد
سیر سیاه برای تیروئید ضرر دارد؟
سیر سیاه برای معده ضرر دارد
سیر سیاه برای کلیه ضرر دارد
ضررهای سیر سیاه
سیر سیاه در بارداری ضرر دارد
سیر سیاه برای کودکان ضرر دارد
سیر سیاه طرز تهیه