سیر سیاه oab 2021-12-30

سیر سیاه فرآوری شده OAB سالم شاپ

روند فرآوری سیر سیاه در واقع محتوای آلیسین را کاهش می دهد به همین دلیل بوی سیر کاهش می یابد. برای جبران این کمبود، در این فرآیند غلظت بالایی از یک آنتی اکسیدان به نام S-Allycysteine ایجاد می شود، که باعث می شود آلیسین باقیمانده در دسترس باشد و بیشتر جذب بدن شود. سیر سیاه فرآوری شده OAB یک محصول طبیعی و قدرتمند است که می‌تواند نقش مهمی در بهبود سلامت عمومی داشته باشد. با توجه به خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی، این محصول می‌تواند مکمل ارزشمندی برای رژیم غذایی روزانه باشد. با این حال، مانند هر مکمل غذایی دیگر، مصرف متعادل و با مشورت متخصصان سلامت توصیه می‌شود. با افزودن این محصول شگفت‌انگیز به رژیم غذایی خود، می‌توانید گامی مهم در جهت بهبود سلامت و کیفیت زندگی خود بردارید.

این محصول رضایت مشتریان را به همراه داشته و شما عزیزان با خیال راحت میتوانید از سیر سیاه oab استفاده کنید. مصرف سیرسیاه برای افرادی که مشکل فشار دارند و از فشار بالا رنج میبرند، همچنین افراد دیابتی و کسانی که قند بالایی دارند مناسب است.همچنین سیرسیاه را برای درمان کم خونی نیز میتوانید استفاده کنید. در گذشته سیرسیاه یکی از غذاهای سنتی مردم کشورهای آسیای شرقی بود. امروزه نیز برخی از محصولات فرآوری شده آن که شامل ملاس (شیره)، پوره، خمیر، عصاره و قرص‌های مکمل در ویتنام می‌باشد به بازار جهانی معرفی شده‌اند. این سیر بر خلاف سیر سفید که بوی و طعم نا مطبوعی دارد کاملا بدون بو و شیرین است.

بنابراین به راحتی می توانند این محصول را خریداری کرده و استفاده کنند. نکته دیگر این که این محصول به صورت بسته بندی و فله وجود دارد که بسته به انتخاب خود می توانید یکی از آن ها را خریداری نمایید. ارسال به سراسر ایرانفرقی نمی‌کند که شما در اصفهان ، شیراز ، مشهد ، بندر ، شمال ،  جنوب ، شهر یا روستا باشید، در هر کجای ایران عزیز که باشید می‌توانید کالا و تجهیزات خود را در حالی که در خانه یا محل کار خود نشسته‌اید آسوده سفارش دهید و در سریع‌ترین زمان ممکن دریافت نمایید. قارچ شیتاکه هر آنچه که شما را با قارچ شیتاکه آشنا می کند   اولین سابقه شناخته... یک غله سالم و مغذی است که سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامین‌هاست.

آلیسین مفید و بوی بد آن در فرآیند تخمیر تبدیل به ماده مفید آنتی اکسیدان بدون بو می‌شود که خواص پیشگیری از بیماری و درمان را ۴ الی ۵ برابر افزایش می‌دهد. سیر سیاه مملو از آنتی اکسیدان های مختلف است که به مبارزه با رادیکال های آزاد، کاهش التهاب و جلوگیری از آسیب اکسیداتیو به سلول های ما کمک می کند. با توجه به اینکه از سیر سفید برای کاهش طول سرماخوردگی استفاده می شود، افزایش محتوای آنتی اکسیدان در  سیر سیاه تأثیر بیشتری در این امر دارد و ضد سرطان است.

تمامی محصولات OAB بدون استفاده از سموم شیمیایی و کودهای مصنوعی تولید می‌شوند و شامل میوه‌ها، سبزیجات و غلات ارگانیک هستند. با تمرکز بر حفظ محیط زیست و حمایت از کشاورزان محلی، ما به سلامت جامعه و بهبود کیفیت زندگی مشتریان خود متعهد هستیم. از دیگر ویژگی های سیرسیاه، میتوان به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفاظت از بدن در برابر بیماری ها اشاره کرد.سیرسیاه حاوی آنتی اکسیدان است و از بدن در برابر بیماری ها محافظت میکند و از بروز بیماری هایی مانند آنفولانزا پیشگیری میکند. سیر سیاه oab یکی از پر خاصیت ترین سیر های دنیا به حساب می آید که در ادامه به خواص و قیمت آن می پردازیم. مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند به بهبود حساسیت به انسولین و کنترل بهتر قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند. همچنین واحد انتشارات ایرانیان طب ناشر کتاب های طب سنتی ، کتاب های طب سوزنی و...

اگر شما هم یک وارد کننده ، پخش کننده ، تولید کننده یا عمده فروش هستید می‌توانید به خانواده ایرانیان طب بپیوندید و کالای خود را در دید هزاران مشتری قرار دهید و به فروش برسانید. سوزن طب سوزنی مارک تونی چین ، سوزن smc کره ، نیدل هوانکیو چین ، سوزن ایکو یا اکو چین ، kmنیدلکره ، سوزن طب سوزنی دانگ بنگ کره ای و... این محصول با افزایش فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، به محافظت از کبد در برابر آسیب‌های اکسیداتیو کمک می‌کند. سیر سیاه دارای طعم و عطر عالی بوده و به عنوان چاشنی لذیذ مورد استفاده است. این سیر نرم و ژله ای و خوش طعم را می توانید با غذا یا با نان میل کنید. همچنین به راحتی در تهیه انواع غذاها، سوپ ها و بر روی سالادها به صورت حبه یا له شده استفاده کنید.

طبق این یافته ها خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن، در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است! یکی از علل خاصیت ضد اکسیدانی بیشتر در سیر سیاه، تولید مقداری زیادی ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور در فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است. این ترکیبات نقش مهمی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد.به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده نشان داده که سیر سیاه می تواند حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش دهد و پژوهش دیگر ثابت کرده که سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده را کاهش می دهد. با این وجود تجربه افراد مختلف مصرف کننده سیر سیاه نشان می دهد سیر سیاه در مواردی برای درمان زود انزالی موثر بوده است.شاید شما هم تبلیغات بعضی برندها را در مورد سیر سیاه برای درمان زودانزالی شنیده باشید. بد نیست بدانید در این زمینه اغراق می شود و سیر سیاه به تنهایی و به سرعت نمی تواند مشکل انزال زودرس را درمان کند.

سیر سیاه در واقع از فرآیند تخمیر سیر خام تازه در طی مدت ۵۰  تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ به وجود می‌آید. این نوع سیر معمولاً دارای طعم تندتر و قوی‌تری نسبت به سیر سفید معمولی است. از سیر سیاه برای افزودن طعم به غذاها و پخت و پز استفاده می‌شود. آزمایشات نشان داده است که سیر سیاه می تواند به ترمیم آسیب عضلات قلب ناشی از کمبود جریان خون، یا همان بیماری ایسکمیک کمک کند. سیر سیاه همچنین می تواند با کاهش سطح بالای تری گلیسیرید و کلسترول، خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد  و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه‌ای مفید است. به علاوه سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی برای درمان بیماری های التهابی موثرتر است.گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. اما اگر زیاد مصرف شود می تواند به بعضی سلول های مغزی آسیب برساند. در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود.

آلیسین یک ترکیب طبیعی سولفوری است که از سیر به دست می آید و خواص آنتی بیوتیک زیادی از جمله اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچی است. هر چند آلیسین کمتر می شود ولی به جای آن آنتی اکسیدان ها که خواص مفیدی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها دارند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر افزایش می یابد! طبق تحقیقات فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه باعث بهبود خواص آن برای بدن انسان می شود.

علاوه بر همه ی این خاصیت ها، دارای مزایای بیش تری نسبت به سیر سفید می باشد. هم چنین این نوع سیر برای پیش گیری از آلرژی و کبد چرب کاملا مناسب می باشد. ایرانیان طب هیچ نمایندگی یا شعبه ای ندارد و تنها راه خرید به صورت اینترنتی از لینک می‌باشد. جایی که شما قادر خواهید بود بهترین کیفیت را با کمترین زمان و هزینه از میان محصولات ارگانیک گواهی شده معتبر دریافت کنید. خواص سیر سیاه سیر تازه (Garlic) از پیازچه ها و حبه های گیاه Allium sativum...

سیر سیاه فرآوری شده OAB یکی از شگفت‌انگیزترین محصولات طبیعی است که در سال‌های اخیر توجه بسیاری از متخصصان تغذیه و علاقه‌مندان به سلامتی را به خود جلب کرده است. این محصول که از فرآوری خاص سیر معمولی به دست می‌آید، دارای خواص درمانی و ارزش غذایی فوق‌العاده‌ای است که آن را به یک مکمل غذایی قدرتمند تبدیل کرده است. در این مقاله، به بررسی جامع ویژگی‌ها، مزایا و کاربردهای این محصول شگفت‌انگیز می‌پردازیم. کاهش وزن، لاغری و کاهش چربی خون نیز یکی از خاصیت‌های آن می‌باشد. محافظت از قلب و عروق و پیشگیری از گرفتگی رگ‌ها، کنترل قند خون و پیشگیری از دیابت، بهبود دیابت و کاهش عوارض آن، ضد حساسیت، کاهش التهاب، محافظت از کبد نیز شامل خواص بیشمار آن می‌باشد.

235,000 تومان قیمت اصلی 235,000 تومان بود.230,000 تومانقیمت فعلی 230,000 تومان است. 58,000 تومان قیمت اصلی 58,000 تومان بود.54,000 تومانقیمت فعلی 54,000 تومان است. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

سیر و سیر سیاه هر دو پلاک های چربی درون خون و رگ ها را کاهش می دهد. این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. طبق تحقیقات پیشین این ماده پر خاصیت باعث بهبود فاکتورهای چربی خون مانند کلسترول کل، تری گلیسیرید، LDL و HDL می شود. سیر سیاه از فرآیند تخمیر سیر سفید تحت دما و رطوبت کنترل شده و بدون هیچ گونه مواد شیمیایی و صنعتی به دست می آید که در این فرآیند میزان آنتی اکسیدان آن چندین برابر می شود.

با گنجاندن روغن زیتون درجه یک در رژیم غذایی، می‌توان از مزایای سلامتی آن بهره‌مند شد. محصولات سودمند، کالاهایی هستند که به بهبود سلامت، رفاه و کیفیت زندگی... در مورد سیر سیاه فرآوری شده در این مطلب برای شما توضیح داده ایم. 98,000 تومان قیمت اصلی 98,000 تومان بود.95,000 تومانقیمت فعلی 95,000 تومان است. 95,000 تومان قیمت اصلی 95,000 تومان بود.93,000 تومانقیمت فعلی 93,000 تومان است. 52,000 تومان قیمت اصلی 52,000 تومان بود.49,000 تومانقیمت فعلی 49,000 تومان است.

سیر سیاه مملو از ویتامین ها، آنتی اکسیدانها، پلی فنول، فلاونوئید و آمینواسیدها است و منبع فیبر، پروتئین، آهن، کلسیم و ویتامین C است. سیر سیاه همان سیر معمولی است که تخمیر شده و محصول کشور خاصی نیست؛ بنابراین بذر سیر سیاه وجود ندارد و می تواند در هر کشوری تولید شود. سیر سیاه به انگلیسی بلک گارلیک (black garlic) گفته می شود.سیری که راحت تر خورده می شود، بو ندارد و طعم شیرینی دارد! سیر سیاه همان سیر سفید است که تخمیر شده و ۴ تا ۵ برابر خواص درمانی بیشتری از سیر معمولی دارد! اگر سیر معمولی را 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه نگهداری کنیم تبدیل به سیر سیاه می شود.

است؛ اگر نویسنده ، مترجم ، مولف و پدیدآورهستید، ایرانیان طب مفتخر خواهد بود که با شما همکاری داشته باشد و آثار تالیف و ترجمه شما را به چاپ برساند. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی موجود در این محصول به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند و توانایی بدن را در مبارزه با عفونت‌ها افزایش می‌دهند. برای اینکه از مزایای سیر سیاه بهره مند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. مصرف سیر سیاه باید مستمر باشد و هر روز یک عدد مصرف شود تا تاثیرات سلامت آن در بدن بعد از حدود یک ماه ظاهر شود.

سیر سیاه oab در واقع همان سیر سفید می باشد که پس از طی کردن فرآیند تخمیر به رنگ سیاه در آمده است. همچنین آن در رأس غذاهایی است که خاصیت ضد سرطان و بهبود سرعت درمان سرطان دارد. آرمان فروشگاه تغذیه سالم و عطاری گون (گون استور) ارائه ی محصولات و مواد غذایی سالم، گیاهی و بدون هرگونه مواد نگهدارنده و مضرر برای بدن انسان است.

ظروف دارویی خود را می توانید از ایرانیان طب با کیفیت و قیمت مناسب تهیه نمایید این ظروف دارویی به صورت عمده و جزیی در سایت موجود هستند؛ ظروف و قوطی  درب پلمپ دار ، جار دارویی رنگی و شفاف  ،  قطره چکان و... سیر سیاه ( سیر فرآوری شده ) OAB ( اُ آ ب ) محصول شرکت جام نور طلایی بوده و در بسته بندی ۲۰۰ گرمی موجود می باشد. زی ارگانیک، محصولات برندهای معتبر داخلی و خارجی را در یک جا جمع کرده است تا شما مشتریان گرامی قادر به مقایسه، انتخاب و خرید آسان باشید. با زی ارگانیک شما می‌توانید تمامی خریدهای ارگانیک خود را به صورت شفاف در یک حساب کاربری در وب‌سایت تحت کنترل داشته باشید. به بیان دیگر خرید آسان ترین راه رسیدن به محصولات ارگانیک، ما خواهیم بود.

مصرف منظم این محصول می‌تواند به کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و کاهش کلسترول بد (LDL) کمک کند. همان طور که در بخش قبل توضیح داده شد سیر سیاه به خاطر خاصیت چربی زدایی از خون مانع از تنگی عروق و رگ ها شده و در نتیجه مانع از فشار خون و خطر سکته می شود. کینوا خواص بی‌نظیر، فواید برای دیابت، رژیم غذایی سالم و طرز تهیه سریع منبع غنی پروتئین و فیبر کینوا به عنوان یک...

پس از توضیحاتی که در بالا در رابطه با سیر سیاه داده شد، حال افراد اطلاعاتی را در رابطه با خواص و مزایای این محصول به دست آورده اند. همین طور طعم سیر، به طعمی شیرین تغییر پیدا می کند و افراد به راحتی می توانند بدون نگرانی از بابت بوی نا مطبوعی که سیر دارد آن را مصرف نمایند. با فروشگاه اینترنتی گون استور، با خیالی آسوده مواد غذایی سالم خرید کن! تحقیقات نشان داده‌اند که ترکیبات موجود در سیر سیاه می‌توانند در پیشگیری و مهار رشد سلول‌های سرطانی مؤثر باشند.

سیر سیاه دکتر بیز

داشتن یک شریک ممکن است به کاهش ریسک شما کمک کند دیابت نوع دو و تاثیر آن بر زندگی   محققان می گویند زندگی با یک فرد مهم می تواند... گیاه کارکرد مقدار مصرف بیل بری bilberry تسکین دهنده هموروئید و واریس 25 میلی گرم کپسول روزانه 2 بار بابونه آرامبخش، تسکین دهنده سوزش سر معده و تسکین دهنده هموروئید... دارندگان گروه خون AB می بایست در کنترل فشار خون خود بسیار دقیق باشند. پری اکلامپسیا (فشار خون بالا در دوران بارداری) در دوران آخر حاملگی می تواند مشکلات بسیاری...

این سیر مملو از ویتامین های مختلف ، آنتی اکسیدان ها ، پلی فنول، فلاونوئید و آمینواسیدها است . در بین محصولات فرآوری سیر ، سیر سیاه به عنوان یکی از شناخته شده ترین غذاهای کاربردی موجود در بازار جهانی می باشد. این سیر بافتی شبیه ژله داشته و می توان آن را به همراه غذا یا نان میل کرد.

بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان قند خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل نکند و هموستاز به خوبی انجام نشود، بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می‌شود. سیر سیاه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند. این کار احتمالا از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود.پژوهش ها نشان می دهد که خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود و سیر سیاه یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها در سیر به وفور یافت می شود ولی این ماده با تخمیر سیر سفید و تبدیل آن به سیر سیاه چند برابر می شود! بنابراین سیر سیاه چند برابر سیر تازه برای کنترل قند خون مفید است.در چند پژوهش تایید شده است که سیر سیاه تخمیر شده برای بهبود دیابت و عوارض آن موثر است.

سیر سیاه همان سیر سفید است که به مدت 30 الی 90 روز در دمای 177 درجه نگه داری میشود و این امر باعث میشود سیر حالت ژله پیدا کرده و همچنین بوی بد سیر معمولی را نخواهد داشت.از همه مهم تر سیر سیاه خواص بسیار زیادی دارد و میتوانید برای هر درد و مشکلی استفاده کنید بعلاوه سیر سیاه راحت تر خورده میشود. سیر سیاه به علت طعم خوب و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی با افزایش تقاضای مصرف در طی سال های اخیر جزء معروفترین و برجسته‌ترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شده‌ است. همه این خواص مفید در پلی فنول هاست که سیر یکی از منابع غنی پلی فنول است و سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر سیر سفید پلی فنول دارد! سیر سیاه دارای ویتامین C، ویتامین های B شامل B1، B2، B3 و B6، اسید فولیک (ویتامین B9)، کلسیم، منگنز، منیزیم، فسفر، روی و آهن است.یک حبه سیر تازه درشت تقریبا ۶ گرم است.

به طور کلی سیر سیاه خواصی چند برابر سیر سفید دارد که همین موضوع آن را بسیار پر فروش کرده است. در فرآیند تولید این محصول، بوی سیر از بین رفته و این ماده غذایی سودمند را برای استفاده روزمره مناسب می نماید. سیر سیاه به دست آمده طعمی غنی و بافتی نرم و شکلاتی داشته و مزه ای دلپذیر و ترش و شیرین دارد. این سیر بر خلاف سیر سفید که بوی و طعم نا مطبوعی دارد کاملا طعم و بوی متفاوتی دارد.

در صورت تمایل میتوانید سیر سیاه و انواع محصولات OAB را از فروشگاه اینترنتی سلام عطار به قیمت ارزان خریداری کنید. این کار نسبتا سختی است که آن بعد از تخمیر به حالت ژله‌ایی و حبه‌های آن به رنگ سیاه در می‌آید. در این فرآیند بوی بد آن از بین می‌رود و بافتی قابل جویدن دارد و طعم شیرین و مطبوعی پیدا می‌کند.